9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Silvy De Bie: “Ik moet thuis een mondmasker dragen”

Foto: Photo News

Silvy De Bie was voorbereid op een quarantaine na haar ooroperatie, want ze mocht absoluut niet ziek worden. Dat het allemaal veel erger zou worden, dat had ze nooit gedacht.

De zangeres was heel de tijd misselijk en draaierig en moest heel vaak overgeven. Dat kwam door de oorkristallen die na de operatie waren vrijgekomen en die haar evenwichtsorgaan verstoorden.

En dan was er nog die quarantaine. Silvy mocht absoluut niet ziek worden of verkouden raken of de kans bestond dat ze doof zou worden. En dat is iets wat een zangeres zich natuurlijk niet kan permitteren.

“Af en toe maak ik buiten in m’n eentje een kleine wandeling om mijn evenwichtsorgaan te trainen. Maar wanneer mijn vriend, dochter en drie pluskinderen thuis zijn, draag ik een mondmasker. Ik hou afstand van iedereen. Zij gaan naar school, waar het vol zit met bacteriën, dus ik moet echt goed opletten”, klinkt het in Dag Allemaal.

Het waren geen gemakkelijke weken voor Silvy, maar ze kreeg veel steun van haar vrienden en familie. “Mijn mama heeft al keiveel gedaan, de eerste dagen na mijn thuiskomst bracht ze me elke dag soep. Ook de ouders van mijn vriend waren heel hulpvaardig. Het huis werd gepoetst, de was werd gedaan, er werd gekookt voor iedereen. Gelukkig heb ik goeie mensen rondom mij op wie ik kan rekenen. Dat is een verademing.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today