3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 januari 2022
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 januari 2022

Sandra Bekkari: “hangende oogleden corrigeren… waarom niet?”

Sandra Bekkari
© Medialaan/VTM

Het is al een hele poos geleden dat Sandra Bekkari van het televisiescherm verdween, maar toch blijven de kookboeken van de 47-jarige voedingsdeskundige de bestsellerlijsten domineren.

In Dag Allemaal kan je vanaf volgende week vijf weken lang haar ‘Tast toe met Sandra Bekkari’-pockets verzamelen. “Opnieuw een pak recepten volgens m’n aloude methode”, verduidelijkt Bekkari. “Snel klaar te maken, gezond, veel groenten, maar ik sluit geen enkele voedselgroep uit.”

Sandra Bekkari wordt dit jaar 48 en geeft toe dat ze daar als vrouw wel eens mee bezig is. Toch is ze blij met wat ze ziet en voelt. Toch zou Sandra Bekkari een plastische ingreep overwegen…

“Ik zal niet zeggen dat ik het nooit zal doen. Hangende oogleden corrigeren… Waarom niet?” klinkt het nuchter bij Sandra Bekkari in Dag Allemaal. “Maar ’t moet natuurlijk blijven”, benadrukt Bekkari.

“En je moet het voor jezelf doen, niet onder druk van een ander. Een cosmetische operatie die enig risico inhoudt, zal ik ook nooit laten doen, denk ik. Maar uiteindelijk weegt geen enkele ingreep op tegen de oprechte sprankel in de ogen van een ouder iemand”, verduidelijkt Sandra Bekkari in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today