2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021
2 °C Antwerpen, BE
maandag 6 december 2021

Saartje Vandendriessche: “ik heb een paar keer voor mijn leven gevreesd”

Foto: VRT

Saartje Vandendriessche blikt terug op haar jeugdjaren en die speelden zich vaak af op het water. “Mijn vader was een zeiler en dus zaten we heel vaak op het water met zijn boot”, verduidelijkt Saartje in Story.

“De zee was in mijn jeugd dus altijd prominent aanwezig”, steekt de voormalige presentatrice van Vlaanderen Vakantieland van wal. “De zeiltrips voerden ons vaak ook naar het buitenland, heel vaak richting Scandinavië. Ik herinner me ook mooie tochten naar Honfleur in Normandië en Spanje, maar het allermooiste was wel de zeiltocht naar het zuiden van Italië en Sicilië. Wát een vakantiegevoel!”

Ondanks het vele zeilen ontkent Saartje Vandendriessche dat ze met zeebenen werd geboren. “Nee. Ik ben ontelbare keren zeeziek geweest en heb heel vaak over boord gehangen…” geeft Saartje toe in Story.

“En ik heb een paar keer voor mijn leven gevreesd toen we in een storm terecht kwamen”, herinnert Saartje zich levendig. Al mist ze wel de verre horizonten en fraaie zonsondergangen op zee, geeft Saartje Vandendriessche toe in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today