7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Sandra Bekkari viert 100ste aflevering Open Keuken

Sandra Bekkari
© Medialaan/VTM

Volgende week is het feest in Open Keuken, want dan is het programma toe aan zijn 100ste aflevering. “Het is ongelofelijk snel gegaan!”, blikt Sandra terug.

Voor elk wat wils op maandag. Sandra maakt voor de vleesliefhebbers een stevig stukje vlees: een steak met paprika, tuinbonen en babymaïs. Daarnaast pleziert ze ook de vegetariërs met een fris-fruitige wrap met avocado, mango, feta en chia.

Op dinsdagavond brengt Sandra de Vlaamse en de Oosterse keuken samen in een smaakvolle bloemkoolsoep. Daarnaast bereidt ze een klassieker: gevulde cougettes, boordevol groenten en pancetta.

Op woensdag 7 maart gaat Sandra voor comfortfood met een ovenschotel van kip met tomaten en krielaardappelen. Nadien is er nog tijd voor een vieruurtje: verloren brood met vers fruit, een stevige snack om de batterijen op te laden. “Succes gegarandeerd bij klein én groot… want ook ik word hier enorm blij van!”

Geen fastfood op donderdag, wél twee perfect gezonde kalfshamburgers. Sandra presenteert de burgers op twee manieren: tussen twee grote portobello’s en in een volkoren pitabroodje. Voor diegenen die koffie of energiedrankjes willen inruilen voor een voedzamer alternatief heeft Sandra bovendien een frisse groentedrank van appel en courgette in petto, die minstens evenveel energie bezorgt.

Op vrijdagavond is het feest in Open Keuken, want dan is het programma toe aan zijn 100ste aflevering. “Het is ongelofelijk snel gegaan!”, blikt Sandra terug. Ze zet vandaag haar lievelingsgerecht op tafel: spaghetti vongole. “Ik ben opgegroeid in Oostende, dus van schelpdieren gaan mijn ogen blinken”. Wie feest zegt, zegt ook taart. Daarom eindigt Sandra de week met een knaller van een dessert: een feestelijke chocolade-perentaart. Op naar de volgende 100!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today