9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Sandra Kim: “Ik val mijn fans daar niet mee lastig”

Foto: VRT

Je hoeft Sandra Kim niet goed te kennen om te weten of ze blij of net boos is. Als we de zangeres mogen geloven zien we het meteen wanneer haar iets niet aanstaat of wanneer ze net heel tevreden is.

“Als ik gelukkig ben, loop ik rond met een grote glimlach. Ik ben niet bang om mijn gevoelens te tonen, dat doe ik al sinds ik kind ben”, verklapt Sandra in Dag Allemaal.

Maar de showbizz blijft toch een speciale wereld en niet iedereen loopt daar graag met alles te koop. Ook Sandra niet. Dan moet ze toegeven dat ze niet altijd haar echte gevoelens kan tonen.

“Wanneer ik me niet goed in mijn vel voel, ga ik mijn fans daar niet mee lastigvallen. Er is eens een familielid gestorven vlak voor ik het podium op moest, toen had ik even geen zin om op te treden. In mijn loge mag ik dan huilen van mezelf, maar ‘The Show must go on’. Eens op het podium ben ik weer de gelukkige, extraverte Sandra Kim en geef ik alles.”

Na 40 jaar in de showbizz lukt het voor Sandra makkelijk om die klik te maken. Al heeft ze dat wel moeten leren door de jaren heen. “Op professioneel vlak kan ik echt een robot zijn, ik heb precies een on-off switch als het op mijn gevoelens aankomt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today