12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023

Sandrine André en Hans Ligtvoet geven relatieadvies

Foto: VTM

Al meer dan 20 jaar zijn ze samen, 10 jaar zijn ze getrouwd. We hebben het over acteurskoppel Sandrine André en Hans Ligtvoet. Hoewel een huwelijk voor het koppel niet hoefde, besloten ze 10 jaar geleden toch om de stap te zetten. En nu, 10 jaar later spat de liefde er nog steeds vanaf.

Sandrine en Hans delen dan ook graag hun tips voor de ultieme relatie met Story. “We laten elkaar vrij. Ik zal Sandrine nooit iets verbieden of opleggen. En omgekeerd ook niet. We zijn elkaars bezit niet”, zegt Hans. Ook Sandrine heeft een gouden tip. “Blijf praten met elkaar. Hoe moeilijk dat soms ook is. Ik durf in onze relatie makkelijker moeilijke thema’s aan te snijden dan Hans. Maar achteraf is hij wel blij dat we het daarover gehad hebben.”

Tussen het koppel is er een leeftijdsverschil van 18 jaar. Een gespreksonderwerp als ‘de dood’ is dus wel eens onvermijdelijk. “Hans is daar wat meer gesloten in, hij leeft in het nu. Dus ik gooi dat onderwerp al eens sneller op tafel. Ook al ben ik jonger dan hij, ik ben meer bezig met mijn begrafenis”, vertelt Sandrine. “Maar wij worden samen oud. Dat heb ik haar beloofd. Ik word sowieso honderd jaar” vult Hans aan.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today