1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023
1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023

Sandrine André: “Ik was altijd zeker van mijn gelijk”

Foto: DPG Media

We kunnen het ons bijna niet meer voorstellen dat Sandrine André niet meer in ‘Familie’ zou meespelen. De actrice is sinds tien jaar een gevestigde waarde in de reeks en probeert haar rol altijd vol overgave neer te zetten.

Sandrine is erg perfectionistisch en dat uit zich in alles wat ze doet. “Op school was ik al degene die de klaslijst bijhield, ik kon in alles overdrijven. Ik was ook altijd zeker van mijn gelijk.”, lacht Sandrine in Dag allemaal.

Dat Sandrine zo perfectionistisch is, dat uit zich in heel wat dingen. Dat kan gaan op professioneel vlak, maar ook op privévlak. “Als ik iets doe, wil ik het goed doen. Ik kan dat wel loslaten, maar ik bereid me altijd goed voor. Op werkvlak, maar ook privé. Als ik naar IKEA ga, zoek ik op voorhand op in welke gang ik moet zijn.”

Perfectionistische mensen, niet iedereen kan er goed mee om. Maar gelukkig voor Sandrine is haar man acteur Hans Ligtvoet er al goed aan gewoon. Ze doet dan ook erg haar best om het perfectionisme een beetje los te laten.

“Maar dat lukt niet altijd. Ik heb zopas de kleerkast van mijn man nog eens op orde gebracht, en bij mij ook alles van licht naar donker gelegd. Dat geeft mij een enorm gevoel van rust.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today