14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Emi uit Boer Zkt Vrouw: “Ik heb nog tips nodig voor het huishouden”

Foto: DPG Media

Met Emi erbij heeft boer Kim eindelijk een vrouw in huis. Een vrouw die het net dat tikkeltje gezelliger en aangenamer maakt en waar hij zijn leven mee kan delen. Emi woont ondertussen definitief in bij Kim en ze kunnen aan hun nieuwe leven beginnen.

Door haar verhuis naar de boerderij heeft Emi ook een nieuwe job gezocht, en die vond ze als administratief medewerker in Hasselt. Tussendoor helpt ze haar partner mee op de boerderij.

“Als Kim dat vraagt, zal ik hem met plezier helpen. Ik concentreer me vooral op administratie, want ik ben het niet gewoon van met mijn handen te werken. Maar het gebeurt dat ik Kim vergezel op de tractor op het veld om meer samen te kunnen zijn.”

Nu ze samenwonen is het voor beide partijen even aanpassen. Al kan Emi nog wat tips gebruiken voor het huishouden, als ze eerlijk moet zijn.

“Thuis heb ik dat altijd amper zelf moeten doen en dus heb ik maar ‘De Kleine Huishoudtips Voor Dummies’ aangeschaft. Ik wist bijvoorbeeld niet hoe ik een hemd moest strijken. Omldat Kim meer uren klopt dan ik, vind ik het normaal dat ik meer doe in het huishouden. Ik zal meestal koken en boodschappen doen, maar ik zou het fijn vinden als hij af en toe eens stofzuigt”, lacht ze nog.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today