5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
maandag 26 februari 2024

Shania Gooris: “Ik was amper 17 toen ik dat voor het eerst kreeg”

Foto: DPG Media

Hijgtelefoontjes, dickpics, filmpjes, je kan er als bekend persoon niet meer om heen. Dagelijks worden er tientallen van die ongevraagde bestanden verstuurd naar voornamelijk bekend en vrouwelijk Vlaanderen.

Ook Shania Gooris, de dochter van Sam Gooris en Kelly Pfaff, krijgt steeds vaker ongevraagde berichten. Zij was amper 17 toen ze met ‘vieze verzoeken’ werd geconfronteerd.

“Dat was van een 30-plusser. Maar ik heb daar toen netjes op geantwoord dat ik er niets van moest weten. Ik heb bovendien mijn ervaring openbaar gemaakt en getoond aan mijn volgers”, vertelt ze in Tv Familie.

Er wordt wel eens gezegd dat sommige vrouwen er gewoon om vragen om dat soort foto’s en filmpjes, maar daar is model Jess Donckers niet mee akkoord. Ook zij wist de aanvragen af.

“Een man heeft mij eens benaderd. Hij wilde me maandelijks 8.500 euro betalen om samen met hem naar feestjes te gaan. Ik kreeg zelfs ooit 120.000 euro aangeboden. Daarvoor moest ik iemands seksslavin zijn. ik heb er vriendelijk voor bedankt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today