4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022

Sandrine André: “Leef met zo iemand samen!”

DPG Media

Houden jullie ook zo van het personage Veronique Van den Bossche in ‘Familie’. De vrouw heeft ballen aan haar lijf en dat is af en toe nodig voor de vele pittige en heftige scènes die Sandrine soms moet spelen.

Gelukkige is Sandrine soms iets rustiger dan haar personage, al zijn ze de voorbije jaren ook stevig naar elkaar toegegroeid. Dat kan ook bijna niet anders na 10 jaar.

“Ik denk dat de schrijvers van ‘Familie’ op het moment dat het duidelijk werd dat ik haar zou spelen de bedoeling had om Veronique iets emotioneler te maken. In die zin is mijn personage naar mij toegegroeid. Maar wanneer mijn man en ik naar ‘Familie’ kijken, geeft Hans weleens commentaar à la: ‘Man, leef met zo iemand samen!”, lacht Sandrine in Primo.

Tien jaar lang dezelfde rol spelen, het heeft zo zijn voor-en nadelen, daar kan geen enkele acteur om heen. En die heeft Sandrine ook al ontdekt.

“Het voordeel is dat je de diepte in kunt gaan met je rol. Je kan daaraan blijven schaven en wroeten. Het nadeel is dat ik nog maar zelden gevraagd word voor andere rollen, omdat veel kijkers en tv-makers mij automatisch associëren met Veronique Van den Bossche. Jammer, want als acteur wil je zoveel mogelijk personages neerzetten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today