1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023
1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023

Metejoor: “Dat ik in de muziek zou belanden, dat moest zo zijn”

Foto: VRT

Zijn ouders zijn zijn grootste idolen: een lieve, zorgzame moeder en een vader die onderzoek doet in gentherapie. “De basis van wie ik ben, hebben zij gelegd,” erkent Metejoor in Het Laatste Nieuws.

In 2016 schreef zijn zus Lisa zich al in voor The Voice. Hoewel hij zelf ook wilde, durfde hij niet. “Bijna niemand wist dat ik zanger wilde worden,” grinnikt Metejoor.

Op een keer liet Lisa bij The Voice een nummer horen dat ze samen hadden ingezongen. Hans Francken vroeg toen om eens mee te komen. Dat was de start. “Ik geloof niet dat dit een toevalligheid was,” aldus Metejoor. “Ik heb altijd geweten dat zoiets op de ene of andere manier ging gebeuren.”

Metejoor is ongelooflijk dankbaar voor de kansen die hij heeft gekregen: gezondheidscoach bij Janssen Pharmaceutica, jeugdcoördinator op het voetbal en nu professioneel met muziek bezig. “Ik bleef maar botsen op figuren die in mij geloofden,” legt hij uit in Het Laatste Nieuws.

Van de aangeboren neiging om zich te nederig op te stellen, wil hij af. Hij geeft toe dat hij op een gezonde manier naar zichzelf moet leren kijken en te zeggen: “Joris, dat doe je goed kerel.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today