5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Sandrine André: “Ze hadden tijd nodig om het te verwerken”

Foto: VTM

Net als vele acteurs en actrices heeft ook ‘Familie’-actrice Sandrine André moeten vechten voor haar plaatste in de media. Ze heeft haar plekje gevonden bij ‘Familie’, maar weet dat het van de ene dag op de andere voorbij kan zijn.

En dat het niet altijd even eerlijk verloopt, ook daar kan Sandrine over meespreken. “Ik ben als jonge actrice weleens bij een gezelschap terechtgekomen waar ik voelde dat ik niet welkom was. Als je niet betrokken wordt bij een groep en niet de kans krijgt om je te bewijzen en je plekje te vinden, dan voelt dat onfair aan”, klinkt het in Dag Allemaal.

Wanneer er nieuwe collega’s op de set komen en die loopt nog wat verloren, dan is Sandrine de eerste om ernaar toe te stappen en die persoon te helpen om wegwijs te raken uit alles.

Zelf was haar ontvangst op de set van ‘Familie’ iets moeilijker, gezien de delicate situatie met Anne Sommers.

“Voor sommige mensen die twintig jaar met haar hadden samengewerkt, was mijn komst moeilijk. Maar ze zegden dat eerlijk: ‘Sandrine, geef ons de tijd om dit te verwerken.’ Zij waren ook een collega kwijt, hé. Mijn papa heeft me altijd geleerd dat je al spelende je plekje wel kan veroveren, als dat de plek is waar je thuishoort. Dat is redelijk snel gegaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today