9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Sergio over optreden van K3: “die meisjes stonden te blèten op het podium”

Foto: CNR Records

Al meer dan 30 jaar zit presentator en zanger Sergio in het vak. Samen met Xandee als Touch of Joy, of solo. Sergio werd een fenomeen in de Vlaamse showbizz.

“Ik heb nog opgetreden op een podium van lege bierbakken. Een heel verschil met al die zangwedstrijden op tv. En van die deelnemers zijn er niet zoveel die carrière hebben gemaakt hé. Bij zo’n wedstrijd treed je op in een veilige situatie – omgeven door de beste muzikanten, met publiek dat speciaal voor jou komt. Maar zo sla je als zanger heel wat stappen over, want achteraf is de realiteit vaak anders: slechte geluidsinstallaties, zatte mensen die van alles beginnen te roepen…”, vertelt hij in Dag Allemaal.

En zo’n situaties doen hem herinneren aan één van de allereerste optredens van K3 die hij heeft gezien. “De groep bestond toen nog niet zolang. ‘Hey vuile rosse, p**pke zetten?’, ‘Hoeren’, werd er geroepen. Die meisjes stonden te blèten op het podium. Toen ze onder de vleugels van Studio100 terecht kwamen, werd er voor gezorgd dat ze enkel nog in veilige situaties optreden. Dat is hun geluk geweest.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today