15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020

Sergio wordt ringmeester in Boxing Stars

Sergio
© Tom Bergs

Nu alle namen van de kandidaten en de presentatoren van Boxing Starts bekend zijn, ontbrak er nog één naam op het lijstje: die van de ringmeester.  Het is niemand minder dan Sergio Quisquater die die rol op zich neemt.  

Sergio heeft wel wat met boxen.  Hij heeft twee jaar in competitie gebokst en won zelfs enkele kampen.  Naar eigen zeggen is hij ermee gestopt omdat zijn levensstijl niet matchte met die van het bokswereldje.

Maar in Boxing Stars mag Sergio zich dus uitleven – zij het dan niet in de ring – als ringmeester. Hij zal de boksers aankondigen en vooral: het publiek entertainen.  En daarvoor komt zijn krachtige stem hem goed van pas.  “Stembanden, dat zijn spieren. Die van mij zijn ongelooflijk sterk. Een professor die ook mannen als Helmut Lotti begeleidde, heeft mijn stembanden ooit bekeken. Die schrok zich een ongeluk,” lacht Sergio vandaag in Het Nieuwsblad.

Boxing Stars wordt gepresenteerd door An Lemmens en ­Sean Dhondt. Commentator van dienst is ex-bokser Freddy De Kerpel en ex-commentator Jan Van den Berghe. Het programma is later dit voorjaar op VTM te zien.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today