9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 oktober 2020
9 °C Antwerpen, BE
zaterdag 10 oktober 2020

Grootse ‘Ode aan Hazes’ in Lotto Arena 

Ode Aan Hazes
© House Of Entertainment

Jaren na zijn dood blijft André immens populair in de Lage Landen en zijn Hazes-klassiekers uitgegroeid tot collectief muzikaal erfgoed. Hoog tijd voor een grootse ‘Ode aan Hazes’ en die komt er op zondag 22 april 2018 in de Lotto Arena.

Samen met een live band, brengen Volumia!-boegbeeld Xander de Buisonjé, gepassioneerd Hazes-vertolker Luc Caals, Vlaamse topzangeressen Dana Winner en Isabelle A, en Steracteur Sterartiest-winnaar Michiel De Meyer de grootste hits van Hazes.

“Dit is een middag voor iedereen die houdt van het levenslied en de tijdloze klassiekers van André Hazes. We gaan er een groot muzikaal feest van maken, pure ambiance in een absolute topproductie!”, klinkt het bij de organisatoren.

Praktisch

Tickets voor ‘Ode aan Hazes’, op zondag 22 april 2018 om 16.30 uur (deuren 15.30 uur) in de Antwerpse Lotto Arena, met live band en gastartiesten Dana Winner, Xander de Buisonjé, Isabelle A, Luc Caals en Michiel De Meyer, kan je vanaf woensdag 21 februari 2018 kan je tickets voor ‘Ode aan Hazes’ bestellen via www.teleticketservice.com of telefonisch op 070 345 345.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today