15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020

Wat heeft Dana Winner met André Hazes?

Dana Winner
© Jeroen D'Havé

Op zondag 22 april vindt in de Antwerpse Lotto Arena ‘Ode Aan Hazes’ plaats. Eén van de artiesten die we die dag zeker op het podium zullen terugvinden is Dana Winner.

Ook Dana Winner is van de partij op de grootse ‘Ode aan Hazes’ in Antwerpen. Naast het feit dat ook Dana vindt dat de muziek van wijlen André Hazes cultureel erfgoed is, heeft ze nog een andere reden om op 22 april haar opwachting te maken.

Dana bracht in 2007 het Hazes-nummer ‘Als je alles weet’ uit, een postuum duet met wijlen André. “Ik kan niet om het even welk nummer coveren, dat is bij mij een heel proces. Om te beginnen moet ik een ‘match’ hebben met een liedje. Ik herinner me nog hoe ik in 2007 alle albums van André beluisterd heb en bij ‘Als je alles weet’ was er uiteindelijk die ultieme klik. Het is niet zijn meest bekende liedje, maar ik vind het een pareltje met een prachtige tekst. Dat ik het nummer live kan brengen, op mijn eigen manier, op 22 april in de Lotto Arena, is dan ook iets waar ik enorm naar uitkijk.”

Praktisch

Tickets voor ‘Ode aan Hazes’, op zondag 22 april 2018 om 16.30 uur (deuren 15.30 uur) in de Antwerpse Lotto Arena, met live band en gastartiesten Dana Winner, Xander de Buisonjé, Isabelle A, Luc Caals en Michiel De Meyer, kan je vanaf woensdag 21 februari 2018 kan je tickets voor ‘Ode aan Hazes’ bestellen via www.teleticketservice.com of telefonisch op 070 345 345.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today