12 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
12 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Tweede single voor Michiel De Meyer

Michiel De Meyer
© CNR/Mostiko

Dankzij Steracteur Sterartiest kon Michiel De Meyer vorig jaar een totaal andere kant van zichzelf laten zien.  Het zingen bevalt de jonge acteur zo goed, dat zijn tweede single ‘Zo Schoon’ een feit is.  

Bij het grote publiek staat Michiel De Meyer uiteraard vooral bekend als Arne uit Thuis.  Toch heeft de jongemand duidelijk veel meer in zijn mars.  Het programma Steracteur Sterartiest was voor Michiel de ideale kans om eens een andere kant van zichzelf te tonen en zich te profileren als zanger. 

Dat beviel het publiek duidelijk: Michiel won de wedstrijd zonder ook maar één keer op de pijnbank terecht te komen. Eerder dit jaar bracht Michiel z’n allereerste single uit, ‘Schouder’, een nummer dat meteen gesmaakt werd op de radio. Meer dan een halfjaar na datum stelt Michiel vandaag z’n nieuwe single voor en die is getiteld ‘Zo Schoon’.

Michiel schreef zelf de tekst, samen met Geert Vanloffelt (De Geest), voor de muziek tekende niemand minder dan Yves Gaillard. Muzikanten Vincent Pierins (bassist Clouseau) en Tom Van Stiphout (gitarist Milow) zorgden voor de juiste sfeer.

‘Zo Schoon’ van Michiel De Meyer is vanaf nu als digitale download en via streaming beschikbaar. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today