28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
28 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Sergio Herman opent restaurant voor musical 40-45

Sergio Herman
© Studio 100

Wie de musical 40-45 van Studio 100 gaat bekijken, zal in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs ook kunnen genieten van een nieuwe gastronomische ervaring door Sergio Herman.  Samen met bezieler Gert Verhulst opent hij er vanaf 7 oktober 2018 de Churchill Club.

Wie in alle stijl wil genieten van 40-45 kan via de VIP-formulie niet alleen de voorstelling vanop de eerste rijen meebeleven, maar voor en na de voorstelling ook genieten van het beste wat topchef Sergio Herman te bieden heeft.  

“Werken met gepassioneerde mensen is wat ik het liefste doe”, zegt Sergio Herman. “Ik ben dan ook erg blij dat Gert Verhulst me gevraagd heeft om in dit unieke project te stappen. De passie spat ervan af! Diezelfde passie zal je ook proeven in de gerechten die ik speciaal vor onze gasten minutieus zal samenstellen.” 

“Op alle vlakken gaat Studio 100 met de musical 40-45 weer een stapje verder”, zegt Gert Verhulst. “Het technisch concept, inclusief rijdende tribunes en hoofdtelefoons, is een absolute wereldprimeur. Ook op gastronomisch vlak en in VIP-beleving willen we het allerhoogste niveau doortrekken. We hebben VIP-formules ontwikkeld voor elk budget en elke beleving. Ik ben heel trots dat Sergio mee zijn schouders onder dit mooie project wil zetten.”

De naam van het restaurant, de Churchill Club is niet toevallig gekozen.  Sergio Herman en Gert Verhulst willen er eer mee betonen aan de gelijknamige Britse eerste minister die tijdens de tweede wereldoorlog in het zadel zat. Tegelijkertijd is de De Churchill Club is ook vernoemd naar de acht Deense studenten die, met hun gelijknamige verzetsgroep, ten noorden van Jutland vijfentwintig sabotagedaden uitvoerden tegen de Duitse bezetter.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today