21 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 juni 2022
21 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 juni 2022

Shana onthult waar het fout liep met Junior Planckaert: “daar schrok ik van”

Shana onthult waar het fout liep met Junior Planckaert: “daar schrok ik van”

Foto: VRT

Het lijkt wel alsof Junior Planckaert geen geluk lijkt te hebben in de liefde. Voordat hij een relatie begon met Shana, had Junior 8 jaar een relatie met Shirley. Toen die relatie tot een einde kwam heeft hij daar heel fel van afgezien. En dat hij die relatie nog niet had verwerkt wanneer hij al samen was met Shana, werd duidelijk tijdens een interview voor Dag Allemaal.

“Ik schrok er wel van dat dat nog zo’n probleem was. Dat had hij mij nog niet verteld. Ik had gehoopt dat we samen die weg konden afleggen om het te verwerken, maar blijkbaar heeft hij tijd alleen nodig. Het is hem gegund”, legt Shana uit aan Dag Allemaal.

Dat hij binnenkort via televisie op zoek gaat naar een nieuwe partner, dat verbaast Shana niet. Junior had haar immers al een keertje verteld over vage plannen die er waren in de toekomst. Shana vindt het in ieder geval een goede zaak dat hij daarbij begeleiding krijgt van een psychologe.

“Misschien kan zij hem helpen zichzelf beter te leren kennen en zich open te stellen, anders is het gedoemd om te mislukken.” Want volgens Shana moet er één ding gebeuren voor Junior gelukkig kan worden in de liefde…

“Pas als Junior zich openstelt, kan een meisje zien dat hij een gouden hart heeft. In die jongen zit geen greintje kwaad.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today