13 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023
13 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023

Margriet Hermans: “dat vond ik het mooiste compliment bij Liefde voor Muziek”

Margriet Hermans: “dat vond ik het mooiste compliment bij Liefde voor Muziek”

Foto: DPG Media

Ze heeft in het verleden tal van hits gescoord met nummers als ‘Een vriend’, ‘Wat ik bedoel’ en ‘Alle mooie mannen zijn zo lelijk als ik jou zie’, maar de laatste jaren bleef het relatief stil rond Margriet Hermans. Tot het team rond het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ haar contacteerde om te polsen naar een eventuele deelname. “Ik sprong een gat in de lucht en heb geen seconde getwijfeld”, zegt Margriet in TV Familie.

Dat ‘Liefde voor Muziek’ ieder jaar een populair programma is, bewijzen de kijkcijfers. Met gemiddeld 650.000 kijkers per aflevering biedt het format kansen aan zowel beginnende artiesten als aan de echte anciens. Margriet mag je, met haar 68 lentes, gerust tot die laatste categorie rekenen.

“Veel mensen kenden mijn repertoire niet of niet meer. ‘Liefde voor Muziek’ gaf me de kans om herontdekt te worden en die heb ik met beide handen gegrepen. Als mensen uit verschillende leeftijdscategorieën me vertellen dat ze mijn oeuvre nog niet kenden maar het nu geweldig vinden, is dat voor mij het mooiste compliment”, vertelt ze. “Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik mezelf nog moest bewijzen, maar wilde mensen opnieuw kennis laten maken met de zangeres die in mij schuilt. Door alle positieve reacties van jong en oud denk ik wel dat ik in mijn opzet geslaagd ben.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today