9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Spanningen tussen James Cooke en Gert Verhulst: “Dat gebeurt elk seizoen wel eens een keer”

Spanningen tussen James Cooke en Gert Verhulst: “Dat gebeurt elk seizoen wel eens een keer”

Foto: VIER

Gert Verhulst en James Cooke zijn vier handen op één buik. De twee zijn niet alleen collega’s, maar ook de beste vrienden. Samen presenteren ze ‘De Cooke en Verhulst-show’ en zetten ze de boel graag op stelten. Al is er elk seizoen ook wel een klein momentje van spanning tussen de twee.

“één keer per seizoen was er weleens iets banaals, maar nooit iets onoverkomelijks. Het stelde weinig voor, als ik hoor wat andere duo’s soms meemaken. Telkens zat de stress er voor iets tussen, bijvoorbeeld als een gast had afgebeld of de cijfers iets minder goed waren”, verklaart Gert in Humo.

Kijkcijfers zijn heel belangrijk voor Cooke en Verhulst. “We kijken meteen als ze om twintig over tien binnenkomen. En dan checken we ook alles. Van de marktaandelen tot de volumes. Niet alleen in de weken waarin we onze talkshow maken, maar echt alle dagen van het jaar. Zeg me een programma en ik geef je de cijfers. Het is interessant om te weten wat werkt en wat niet, zo leer je waar Vlaanderen graag naar kijkt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today