4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Shania Gooris: “Mensen denken dat het daar beter is”

Shania Gooris: “Mensen denken dat het daar beter is”

Foto: DPG Media

Op VTM 2 is de nieuwe reeks van ‘Expeditie Gooris’ van start gegaan. Dit keer trekken Sam Gooris, Kelly Pfaff, Shania Gooris en Kenji Gooris naar Amerika om er nieuwe avonturen te beleven.

Voor Kenji en Shania heeft Amerika een blijvende indruk op hen nagelaten. Zij hebben ontzettend hard genoten van hun reis en van the American Dream.

“Mensen denken vooral dat in Amerika alles groter en beter is. Veel dingen zijn inderdaad veel groter dan hier, maar het is er niet per se beter. De gebouwen zijn dikwijls bombastisch en de porties eten groter. Maar het droombeeld dat LA is, dat klopt volgens mij totaal niet. Van alle steden die we hebben bezocht bengelt LA qua glamour onderaan”, vertellen Kenji en Shania in Tv Familie.

Niet alleen de gebouwen en porties eten zijn groter, ook de problemen in Amerika zijn veel groter dan in ons Belgenland.

“Misschien omdat de steden er ook groter zijn? In Antwerpen zie je weleens een dakloze, maar in Amerika zie je zulke mensen op elke hoek van de straat. Ik had er altijd compassie mee.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today