6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Stephanie Planckaert: “Dat zit er voorlopig nog niet in”

Stephanie Planckaert: “Dat zit er voorlopig nog niet in”

Foto: VRT

Familie is voor veel mensen het meest waardevolle wat hij of zij heeft. Dat is bij de familie Planckaert zeker niet anders. Maar voor Stephanie Planckaert zijn de harde schijven met foto’s en filmpjes van de kinderen ook erg belangrijk.

Zij vindt souvenirs heel erg belangrijk en heeft voor elk van haar drie kinderen een souvenirdoos gemaakt. “Daar zit onder andere ook een stukje navelstreng in, de haren van hun eerste kappersbezoek, vriendenboekjes… ja ik ben een echte verzamelaar. Ik heb zelfs nog cinematicketjes van toen Christopher en ik voor de allereerste keer hebben gekust, meer dan 20 jaar geleden”, lacht Stephanie in Dag Allemaal.

Stephanie en Christopher zijn onlangs verhuisd naar een nieuw huisje en hebben ze nog eens alle souvenirdozen bekeken. En dat bracht weer veel herinneringen naar boven. Tijd om in hun nieuwe huis nieuwe herinneringen te maken.

“Het is er nu nog wel een beetje leeg omdat we er pas sinds september echt wonen. Christopher zit vaak met de andere mannen in Frankrijk, dus schilderen of iets ophangen zit er voorlopig nog niet in.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today