10 °C Antwerpen, BE
maandag 20 maart 2023
10 °C Antwerpen, BE
maandag 20 maart 2023

Sieg De Doncker: “Het is nu eenmaal zo”

Sieg De Doncker
© VRT/Eén

Oorspronkelijk was voorzien dat Sieg De Doncker slechts een half jaar zou meespelen in ‘Familie’. Dat half jaar werd al snel een jaar, en ondanks dat hij de bad guy speelde, was zijn rol toch erg populair bij de kijkers.

“Ik wist dat het een afgebakende rol was. Maar dan vroegen ze of ik er nog zes maanden bij wou doen. Dat kwam goed uit en ik vond het leuk, dus ik deed dat met plezier”, zegt Sieg in Dag Allemaal.

Nu zijn rol erop zit, valt Sieg een beetje in een zwart gat. Niet meer elke dag naar de set rijden, geen dagelijks contact meer met zijn tegenspelers.

“In de tv-wereld val je altijd wel een beetje in een zwart gat op zo’n moment. Je amuseert je een bepaalde periode fel, en dan is het weer efkes niets. Het is nu eenmaal zo, daar moet je je tegen wapenen. Maar ik kan niet goed stilzitten. “

Sieg heeft nog een heleboel dromen en ambities en we hebben het laatste nog niet van hem gehoord. “Ik droom er ook van om een kinderboek te schrijven. Een nieuwe tv-rol is ook welkom, maar dan liefst iets anders dan wat ik al gedaan heb.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today