21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Slecht nieuws voor Anna en Albert in Familie

Annie Geeraerts
Foto: DPG Media

Maandag viert Annie Geeraerts haar 95ste verjaardag, maar de Familie-actrice voelt zich nog prima. “Ik heb wat last van mijn gehoor en mijn knieën, en het gebeurt weleens dat ik ’s middags en ’s avonds wat moe ben en een dutje doe, maar voor de rest voel ik me nog prima”, vertelt Annie Geeraerts in Dag Allemaal.

“Ik ben in feite ook nog tamelijk actief bezig, hé”, voegt de Familie-actrice eraan toe. “Op deze manier wil ik gerust 100 worden”, klinkt het enthousiast bij ‘de bomma’ uit Familie, al kreeg ze wel slecht nieuws te horen van de scenaristen…

“Mijn rol beperkt zich tot enkele opnamedagen per maand, en ze hebben gezegd dat het nóg minder zal worden”, zucht Annie Geeraerts in Dag Allemaal. “Een deftige uitleg daarvoor heb ik nog altijd niet gekregen.”

Annie Geeraerts wijt het probleem aan de nieuwe scenaristen bij Familie. De mensen die Anna en Albert een stevige verhaallijn gaven met hun ‘echtscheiding’ zijn er niet meer en de nieuwe ploeg lijkt weinig voeling te hebben met de personages, meent Annie Geeraerts.

“Terwijl de nieuwe scenaristen soms niet eens weten wat er vroeger in de serie is gebeurd. Zo opperden ze onlangs dat Anna en Albert misschien konden trouwen, terwijl dat jaren geleden al gebeurd is!” sakkert Annie Geeraerts in Dag Allemaal.

De rol van Anna en Albert zal dus gevoelig ingeperkt worden, als is dat niet het enige waar Annie Geeraerts zich druk om maakt: “Er moet tegenwoordig ook altijd iemand doodgaan of er moeten erge dingen gebeuren, maar je kan de spanning toch niet blijven opdrijven?” zucht de 95-jarige actrice in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today