15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Slecht nieuws voor Stan Van Samang: “Duurt nog jaren voor ik daarvan verlost ben” 

Foto: DPG Media

Met optredens op het Schlagerfestival en opnames van ‘Thuis’ is de agenda van zanger en acteur Stan Van Samang behoorlijk goed gevuld. Maar dat vindt hij niet erg. Stan houdt immers wel van wat leven in de brouwerij. Iets wat hij niet alleen op het podium, maar ook thuis in overvloed vindt. Met dank aan zoon Lenny en dochter Stella. 

En hoewel hij zijn kinderen doodgraag ziet is Stan blij dat hij af en toe eens zonder hen op stap kan. Zijn kinderen 24 uur op 24 bij zich hebben, zou hij niet volhouden. Het zijn dan ook twee brokken lef en energie. 

Vooral dat laatste mogen Stan en zijn partner Barbara aan den lijve ondervinden. Zo vertelt hij in een interview met Story. 

Verborgen reflux zorgde ervoor dat zoon Lenny jarenlang meermaals ’s nachts wakker werd. Gelukkig slaapt hij sinds vorig jaar eindelijk door. Maar nu houdt Stella haar ouders uit hun slaap. 

“Stella heeft moeite om in slaap te raken. Gelukkig is het niet zo erg als bij Lenny, maar ik zit wel met een slaapachterstand. Het zal nog jaren duren voor ik daarvan verlost ben. En dan houden ze ons misschien wakker omdat we hen van een fuif moeten gaan ophalen.” Stan bereidt zich er alvast op voor. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today