9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Astrid Coppens: “Bram zou bij me weggaan als ik het nog maar overweeg”

Astrid Coppens
Foto: DPG Media

Het is ondertussen een goede drie maanden geleden dat Astrid Coppens voor de tweede keer mama werd. Haar dochter Billie-Ray kreeg een zusje Joey-Lee. Het gezinsgeluk van Astrid en Bram Coppens lijkt daarmee compleet te zijn. Astrid Coppens werd ruim een maand geleden 40 jaar en voelt zich ondanks die vier vooraan nog goed in haar vel en dat is belangrijk, zeker voor een vrouw.

“Ik vind mezelf nog ça va mooi. Ik zie de mankementen, maar ik zit goed in mijn vel”, vertelde Astrid Coppens afgelopen weekend aan Nina, de weekendbijlage van Gazet Van Antwerpen.

Astrid ziet naarmate de leeftijd vordert haar lichaam veranderen. “Ik heb wel wat rimpels, maar dat heeft zijn charmes”, glundert de voormalige Hollywoodvrouw.

Er zijn vandaag de dag allerlei mogelijkheden om er jonger uit te zien en eventuele mankementen op te lossen, maar Astrid is dat niet meteen van plan. “Ik ga geen facelift laten doen: Bram zou bij me weggaan als ik het nog maar overweeg”, lacht Astrid in Nina.

“Hoe meer plastische chirurgie er is, hoe meer naturel ik wil blijven. In mijn omgeving zie ik het omgekeerde gebeuren. Maar rimpels laten wegwerken wordt snel een verslaving, en op een dag zie je eruit als Madonna”, gaat Astrid verder.

“Mijn mama heeft rimpels, maar ik vind haar een mooie vrouw. Zo wil ik ook oud worden”, besluit zij in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today