15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Spetterende première voor musical ‘Dolfje Weerwolfje’ in Evergem

Dolfje Weerwolfje
© Jeroen D'Havé

Heel wat stralende gezichten gisteren in Evergem.  Daar ging in het Cultuurcentrum de spannende familiemusical ‘Dolfje Weerwolfje’ in première.

Een pleiade aan bekende gezichten kwam zaterdagnamiddag afgezakt naar het Cultuurcentrum in Evergem voor de première van de familiemusical ‘Dolfje Weerwolfje’.  De musical is gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Paul Van Loon.  Ondermeer Dorothy Wuyts, Jan Schepens en Katja Retsin maken deel uit van de cast.

Verhaal

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon? Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert. In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart.Dolfje is een weerwolf!

Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

Zondag zijn er nog twee voorstellingen gepland in het Cultuurcentrum Evergem.  Info en tickets www.dolfjeweerwolfje.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today