20 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
20 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Staf Coppens duikt de koffer in als sprekende pinguïn

Dat Belooft Voor Later
© Medialaan/VTM

Op zaterdag 13 april geeft Staf Coppens opnieuw drie koppels de kans om een vlieg op de muur te zijn bij hun kinderen. Het zijn 6-jarigen Mitte (Zandhoven), Arian (Nossegem) en Milan (Zwalm) die in Dat Belooft Voor Later in enkele van de pot gerukte situaties belanden.

In de dierentuin maken ze kennis met een wel heel bijzondere pinguïn. Om de fantasie van de kinderen te prikkelen, moet Staf wel iets over hebben. Hij plooit zich dubbel in de koffer van de wagen om de sprekende pinguïn tot leven te brengen. Hoe reageren de kids wanneer de pinguïn plots wil uitbreken?

Ik praat heel veel”, vertelt de kleine Milan terug in de studio. “Vooral op woensdag, omdat dat de kortste dag van de maand is.” ‘Vis’, de praatgrage goudvis van Staf, heeft dus geluk wanneer hij een gesprek wil aanknopen. Vis zit namelijk onverwacht met een probleem en heeft de hulp van de kinderen nodig.

Milan, Arian en Mitte moeten ook de handen uit de mouwen steken wanneer er een nieuwe lamp wordt geleverd in Stafs villa. “Het is een speciale lamp, die omhoog moet getrokken worden met een magisch touw”, beweert Staf. Hoe ver gaan de kinderen mee in het verhaal van het onzichtbare touw? Terwijl ze het touw vasthouden, worden ze stiekem getest door Staf…

Dat Belooft Voor Later, zaterdag 13 april 2019 om 20u25 bij VTM.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today