9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 februari 2024

Stephanie en Iluna Planckaert lanceren verrassend nieuw project

Foto: VRT

Net zoals heel wat vrouwen houden ook de Planckaert-vrouwen ervan om zich mooi te maken en zich op te maken met wat make-up. Het is niet omdat ze vaak op de werf staan van hun chateau, dat ze er ook als verwilderde vrouwen bijlopen.

Met dat idee in hun achterhoofd hebben Iluna en Stephanie zich op een nieuw zijproject gestort. Samen met de Hasseltse beautonderneemster Caroline Rigo en het team van i.am. klean brengen moeder en dochter hun eigen make-upbox op de markt.

“Het is niet omdat wij graag in de moestuin werken en een kasteel renoveren dat ik geen make-up draag, hé. Zelfs als we in de bouw bezig zijn, heb ik graag een beetje lippenstift op en wat foundation. Ook als we ergens naartoe gaan, vind ik het belangrijk om een beetje make-up te dragen”, vertelt Stephanie aan Dag Allemaal.

Voor Stephanie is zichzelf opmaken een moment van genieten. Ze houdt er enorm van van zichzelf even te verzorgen. En als het kan, het liefst met duurzame en gezonde make-up zoals die van i.am. klein.

“Iluna maakt zich nog niet zo vaak op, maar kijkt wel al veel naar tutorials. Als ik make-up doorgeef aan mijn dochters, wil ik dat die verantwoord is. Want zelfs Elara zit al af en toe in mijn make-updoos.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today