18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Dina Tersago:  “Wij gaan niet meer op vakantie”

Dina Tersago:  “Wij gaan niet meer op vakantie”

Dina Tersago
© Medialaan/VTM

Een eigen huis, een plek onder de zon, heel wat koppels dromen ervan en voor heel wat koppels blijft het jammer genoeg een droom. Dankzij programma’s als ‘Blind Gekocht’ en ‘Huis Gemaakt’ maken ook koppels kans op een eigen stekje.

“Ik merk aan de duo’s die deelgenomen hebben aan ‘Huis Gemaakt’ dat een eigen huis alsmaar moeilijker wordt voor wie geen duwtje in de rug krijgt. Voor het budget waarvoor je 20 jaar geleden een groot huis kon kopen, scoor je tegenwoordig niet meer dan een klein appartement”, zucht Dina in Primo.

Zelf heeft Dina al een eigen huisje samen met haar man Wim. Door onder andere corona besloten Dina en Wim om in hun tuin een zwembad aan te leggen. “Op de bank brengt spaargeld toch niks op. En tijdens de lockdown heb ik ontdekt dat ik het niet zo erg vindt om een huismuis te zijn.”

Op wat citytrips na houden Dina en Wim er heel erg van om op citytrip te trekken, maar als het kan brengen ze hun vakantie toch het liefst in eigen tuin door. Dicht bij hun schoonouders, met wie ze een kangoeroewoning delen.

“We hebben besloten om de vakantie gewoon tot bij ons te laten komen en er ‘staycation’ van te maken, zoals dat nu heet. Het zwembad hebben we laten plaatsen, het poolhouse bouwen dat gaat ons eigen project worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today