3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Stephanie Planckaert: “Dat vind ik wel heel erg”

Foto: VRT

Stephanie Planckaert en haar dochter Iluna Timmerman brengen samen een make-upbox op de markt. De twee helpen dan wel graag mee in het kasteel van de familie Planckaert, maar ze houden er net zo goed van om zichzelf op te maken.

Toch is Stephanie niet bang om ook zonder make-up de deur uit te gaan. Er zijn dingen die ze veel erger vindt. “Een weekend lang mezelf niet kunnen douchen of tanden poetsen vind ik veel erger. Ik hecht veel aandacht aan persoonlijke hygiëne. Onfris ruiken zou ik echt heel erg vinden”, zegt ze in Primo.

Ook met de komst van de make-upbox is Stephanie niet van plan om nu elke dag geschminkt door het leven te gaan. Daarvoor hebben ze de box niet op de markt gebracht. “We hebben die net op de markt gebracht voor mensen die al van zichzelf houden zoals ze zijn. Make-up kan je juist helpen om je nog beter in je vel te voelen.”

Van wie Stephanie de schoonheid heeft geërfd is overduidelijk. Dat moet van mama Christa zijn. Zij wordt vaak omschreven als een natuurlijke schoonheid.

“Maar in de familie is iedereen dat. Een schminkdoos, zoals ze zeggen? Dat zou niet passen bij de Planckaerts. Net als mama mooi oud worden, daar teken ik onmiddellijk voor.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today