18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Stephanie Planckaert en Christopher zochten meer levenskwaliteit

Foto: VRT

Zoals heel wat mensen, zijn ook Stephanie Planckaert en Christoper tot diverse inzichten gekomen tijdens de coronaperiode.

“We zagen in dat we heel weinig bij onze kinderen waren. We waren altijd heel nauw betrokken bij ons werk en zijn onszelf wat voorbij gehold, vertelt Stephanie aan Story.

Ze kozen ervoor om de chambre d’hôtes te verkopen zodat ze hun leven terug in handen zouden krijgen. “We snakten echt naar ademruimte. We zijn nog altijd ambitieus maar willen even niet meer 7 op 7 werken. We genieten ervan om samen de feestdagen door te brengen, maar ook van onze momenten samen in de zetel of wandelen in het bos op zondag”, aldus Stephanie.

Ze werken ook nog steeds aan het kasteel in Frankrijk. Dat wordt waarschijnlijk geen hotel dat zeven dagen op zeven open is.

“De glampingweekends daar zijn een groot succes. Wellicht zullen die ook blijven als het kasteel af is, maar niet het hele jaar door. Door ze maar af en toe te organiseren kunnen we onze gasten meer kwaliteit bieden”, vertelt Christopher aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today