15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Stephanie Planckaert gaat verhuizen

Foto: VRT

Je mag hen gerust omschrijven als één van de meest hechte families van het land. De Planckaerts houden ervan om dicht bij elkaar te zijn en de kinderen lijken het ouderlijk nest maar moeilijk te kunnen verlaten. 

Stephanie Planckaert, de dochter des huizes, woont al eventjes met haar gezin in hun huis in Rochefort. Maar daar lijkt nu verandering in te gaan komen. Ze zijn van plan om te verhuizen, vertelt Stephanie aan Story.

De drie kinderen van Stephanie en Christopher zijn ondertussen ook al flink gegroeid. Elara is 7, Mageno is 14 en hun oudste dochter Iluna is intussen al bijna 17.

Een permanente oversteek naar Frankrijk, daarover blijft Stephanie in het midden.”Elara kan eender waar naar school, Mageno kan zowel in België als Frankrijk aan zijn bouwopleiding beginnen, maar Iluna moet eerst haar middelbaar onderwijs afronden”, zegt Stephanie daarover.

Het gezin heeft onlangs zelf een eigendom overgenomen. “We kochten onlangs het huis van mijn schoonouders in Transinne. Dat is meer afgelegen dan ons huis in Rochefort, met meer privacy én meer grond waar Christopher een loods kan plaatsen”, klinkt het. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today