15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Tegen De Sterren Op volgt Marc Coucke tijdens eerste persconferentie

Tegen De Sterren Op
© Medialaan/VTM

Marc Coucke koopt zowat alles wat hij tegenkomt, dus waarom ook niet voetbalclub Anderlecht?  Tegen De Sterren Op volgt hem tijdens zijn eerste persconferentie. 

Donderdag 1 maart wordt hij officieel voorzitter van RSC, dus daar moet Tegen de Sterren Op absoluut iets mee doen. Als kersvers voorzitter houdt de excentrieke Coucke (Jonas Van Geel) op zijn eerste officiële dag een persconferentie. Nu is het alleen nog een kwestie van onthouden voor welke ploeg hij ondertussen supportert.

Als de grootste patser van België die andere grote patser mag interviewen, krijg je sowieso dé shit van de eeuw. Alleen al omdat Adil El Arbi zelf onder de indruk is van stemmenimitator Guga Baúl die op ongelooflijke wijze in de huid van de Patser-regisseur kruipt. De shit, fucks en putains vliegen over en weer tussen de twee en zorgen voor een entertainend interview boordevol onthullingen over co-regisseur Bilall, het lonkende Hollywood en Will Smith, waarmee ze misschien zullen samenwerken in hun droomproject ‘Bad Boys For Life’.

Na de Boxy’s spelen Guga Baúl en Louis Talpe voor de tweede keer op rij een bekende tweeling bij Tegen De Sterren Op. De helden van de Belgische estafette Kevin (Guga) en Jonathan Borlée (Louis), geven op hun typische, hijgende manier een interview. Speciaal.

De kijker kijkt er al een week reikhalzend naar uit: bij Temptation Island krijgen we een nieuw kampvuur te zien. Kevin (Jonas Van Thielen) krijgt daar de beruchte beelden van zijn Megan (Ilse De Koe) te zien, die een wilde nacht beleefde met verleider Joshua. In Tegen de Sterren Op ziet de kijker in avant-première de eerste reacties op de kampvuurbeelden. Hoe reageert Kevin? Heeft Megan ondertussen schuldgevoelens? En ook Tim (Chris Van Espen) geeft zijn deskundige mening over de stomende beelden…

Tegen De Sterren Op, donerdag 1 maart 2018 om 20u35 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today