12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Het loopt storm voor het jubileumconcert van Jan Smit

Jan Smit
© Jeroen D'Havé

Voor zanger Jan Smit wordt zaterdag 10 maart een nieuwe mijlpaal in zijn rijkgevulde carrière, want die dag staat hij voor het eerst met zijn live band in het Antwerpse Sportpaleis, waar hij zijn 20-jaar carrière in Vlaanderen viert.

“Als kind droomde ik er al van om één keer te kunnen optreden in de bekendste concertzaal van Vlaanderen. Bryan Adams, Robbie Williams, Adèle en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan met ronkende namen op te sommen die allemaal hebben gespeeld in het Sportpaleis. Op 10 maart is het mijn beurt. Het eerste ticket kreeg ik van Sven Nys, die mij ermee verraste tijdens een concert in de Hasseltse Ethias Arena. Je hoopt dat je fans en je publiek er net als jij zin in hebben, maar dat het Jan & Alleman’ Sportpaleis-concert bijna uitverkocht is, overtreft al mijn stoutste verwachtingen. Hier kon ik alleen maar van dromen en dan moet het volksfeest nog beginnen. Mijn bandje is er klaar voor, ik ben er klaar voor en ook de gastartiesten K3, André Hazes, Ianthe Tavernier, Christoff, De Romeo’s én Lindsay, hebben er ongelofelijk veel zin in. Voor Lindsay wordt het bijzonder, want het is haar eerste officiële optreden na haar zwangerschapsverlof en dat vind ik helemaal geweldig”, zegt Jan Smit enthousiast.

Concertorganisator House of Entertainment laat weten dat de laatste kaarten te koop zijn. “De productie was uitgetekend op 10.000 tickets. We hebben de capaciteit wat kunnen verruimen, waardoor er nu 12.000 plaatsen beschikbaar zijn. Er zijn nog tickets te koop, goede plaatsen ook, maar dan moet je snel handelen en beslissen voor het is uitverkocht”, zegt Kris Bloemen.

Praktisch

Tickets voor het ‘Jan & Alleman’-concert van Jan Smit, op zaterdag 10 maart om 20.00 uur in het Antwerps Sportpaleis, kan je reserven op www.teleticketservice.com of telefonisch op 070 345 345.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today