7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024
7 °C Antwerpen, BE
maandag 4 maart 2024

Sven & Anke worden marktkramers

Foto: Facebookpagina Sven & Anke

Dat Sven Ornelis nooit verlegen zit om een stunt, is al langer duidelijk. Afgelopen week lieten enkele Vlaamse kranten optekenen dat de markt weer helemaal hip aan het worden is. Om de proef op de som te nemen, hebben Joe-presentatoren Sven Ornelis en Anke Buckinx besloten om aanstaande vrijdag uit te zenden vanop de markt in Leuven.

Na een krantenartikel de voorbije dagen, waarin werd gesteld dat de markt weer helemaal hip is, besloten Sven Ornelis en Anke Bunckinx om eens vanop een markt uit te zenden. Al heb je als marktkramer dezer dagen natuurlijk wel een leurderskaart nodig. Na wat heen- en weer gebel, bleek de radiozender welkom te zijn op de vrijdagmarkt van de stad Leuven en werd er een uitzondering gemaakt op de leurderskaartregeling. Dus zullen Sven & Anke aanstaande vrijdag uitzenden vanaf de Bondgenotenlaan in Leuven.

Eigenlijk stond die presentatie afgelopen vrijdag al op het programma, maar door een plotse ziekte van Anke, werd besloten om het met een weekje uit te stellen. De presentatoren zullen van 6 tot 9 uur uitzenden vanuit Leuven. Iedereen is uiteraard welkom om een kijkje te komen nemen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today