6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Sven De Ridder: “Dat heeft mij doen inzien dat het de juiste keuze was”

Sven De Ridder: “Dat heeft mij doen inzien dat het de juiste keuze was”

Sven De Ridder
Foto: VTM

Sinds enkele jaren heeft acteur Sven De Ridder een eigen theatergezelschap. Daarmee staat hij regelmatig op de planken en heeft voor de maand maart ook alweer een nieuw stuk klaar staan. Maar toch waren niet alle reacties even positief op de start van Sven en zijn theatergezelschap. Zijn vader Ruud De Ridder leverde de nodige commentaar en dat zorgde voor een breuk tussen vader en zoon.

“Dat heeft mij niet gekwetst. Dat heeft mij vooral doen inzien dat het de juiste keuze was. De deur staat nog altijd op een kier en dat zal altijd zo blijven. Ik zou liegen als ik zei dat het me niets doet, dat is absoluut wel het geval. Maar ik ben niet de mens om daar veel over te zeggen. Het is een privé-aangelegenheid. Maar ik ben er absoluut nog niet klaar mee”, zegt Sven in Dag Allemaal.

Door wat er met zijn vader is gebeurd, weet hij meer dan ooit dat hij hetzelfde niet met zijn kinderen zal doen. “Ik zal ze nooit verloochenen. Ik zou ook nooit jaloers kunnen zijn op mijn kinderen. Ik hoop dat zij zien dat ik altijd mijn best doe, en de tijd zal uitmaken of ze daar later met een goed gevoel op terugkijken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today