13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Ann Van Elsen eerlijk over affaire: “dan wordt het iets heel vies”

Ann Van Elsen eerlijk over affaire: “dan wordt het iets heel vies”

Foto: DPG Media

Ann Van Elsen onthult in Primo dat ze heel trouw is in een relatie. “Overspel? Dat zal je mij niet zien doen”, benadrukt de voormalige Miss België in het weekblad.

“Het is lang een beladen onderwerp geweest, want ik heb het gezien bij mijn ouders en het heeft later in mijn eigen leven ook nog mijn pad gekruist”, doet Ann Van Elsen haar verhaal in Primo. Maar met ouder worden is ze overspel wel anders gaan bekijken.

“Ik besef dat het iedereen kan overkomen, terwijl ik het vroeger echt als ‘slecht’ beschouwde”, geeft Ann Van Elsen toe. “Ondertussen heb ik ook al koppels gezien die sterker uit overspel en affaires zijn gekomen. Maar voor mij is het echt iets wat niet kan”, klinkt het resoluut bij de radiopresentatrice.

“De oneerlijkheid rond overspel vind ik onkuis. Als iemand verliefd wordt op een ander en dat eerlijk opbiecht aan zijn partner, vind ik dat niet onkuis. Want de vertrouwensband is nog intact”, aldus Ann Van Elsen in Primo. “Wanneer het vertrouwen verkracht wordt, wordt het iets heel vies.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today