15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 2 oktober 2020
15 °C Antwerpen, BE
vrijdag 2 oktober 2020

Technische problemen voor spektakelmusical ’40-45′

Musical 40-45
© Studio 100

De spektakelmusical ’40-45′, die sinds begin deze maand in het pop-up theater in Puurs loopt, doet het bijzonder goed. De tickets verkopen als zoete broodjes en ook de reacties liegen er niet om. Iedereen wilt het technisch huzarenstukje meemaken, zoveel is duidelijk. Al is dat soms niet zo gemakkelijk als het lijkt.

Woensdagavond 7 november zat de zaal naar goede gewoonte nokvol en werden de bezoekers meteen meegenomen naar het Antwerpen van halfweg jaren ’40. Wie de show al bezocht heeft, weet dat de voorstelling ongeveer 105 minuten aan één stuk door is, zonder pauze. Dit omwille van technische redenen zoals onder meer de rijdende tribunes. Al moest de show woensdag halfweg wel worden onderbroken.

Gratis drankje en herkansing

Een momenteel nog onduidelijke technische reden was de oorzaak dat producent Studio 100 zich genoodzaakt zag om de show halfweg meteen te staken. Nadat alle aanwezigen opnieuw naar de foyer werden begeleid, werd hen door de producent ter verontschuldiging een drankje aangeboden. Studio 100 liet de bezoekers wel meteen weten dat ze sowieso een nieuwe kans zullen krijgen om de volledige show te zien. ’40-45′ loopt nog tot volgend jaar in het pop-up theater in Puurs. 

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today