13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

The Incredibles zijn terug met indrukwekkende Vlaamse stemmencast

the incredibles
© Disney

Na 14 jaar zijn ze eindelijk terug! En deze keer ook opnieuw in een Vlaamse versie. De Incredibles hebben in 2004 Metroville kunnen verlossen van Syndrome, maar in dit spannend vervolg is de reputatie van deze superfamilie er slecht aan toe.

Deze keer is het Helen (stem van Ann Reymen) die hun eer moet herstellen. Bob (Karel Deruwe) daarentegen moet thuisblijven om de uitdagingen van het dagelijkse leven aan te gaan en om te zorgen voor zijn kinderen Violet (Aline Goffin), Dash (Jack Crets, zoon van Vlaams acteur Stany Crets) en Jack Jack. De verandering gebeurt niet zonder slag of stoot want niemand houdt rekening met de opduikende krachten van de kleinste super in het gezin. De dreiging van een nieuwe vijand dwingt de familie Parr om samen te werken met hun vriend Frozone (Ronny Mosuse) om het gevaar te stoppen.

Elastigirl had haar handschoenen aan de kant kunnen leggen toen de populariteit van ‘supers’ op een laag pitje stond maar in INCREDIBLES 2 staat ze centraal in de campagne om haar ‘incredible supers’ terug in de spotlights te zetten. Ze krijgt hierbij de hulp van broer en zus Winston (Gunther Lesage) en Evelyn (Cathy Petit). Ook de ‘wannabe supers’ in dienst van Winston en Evelyn helpen mee. Zo wordt de rol van Brick vertolkt door social media ster Jan van Eldere.

Edna Mode (Walter Baele) zorgt nogmaals voor de fashionable touch in deze sequel. De overheidsagent van de National Supers Agency, Rick Dicker (Arnold Willems) is ook weer van de partij en de ‘supers’ hebben deze keer een advocaat, Ambassador, nodig (Lulu Aertgeerts).

De Incredibles moeten deze keer de strijd aangaan met nieuwe vijanden zoals The Underminer (Dirk Denoyelle). Een slechterik die tunnels graaft om zo heel Metroville te ondertunnelen en een oorlog te starten.

Trailer

Zal Mr. Incredible de huishoudtaken aankunnen? Wordt Jack-Jack ook een ‘super’? Zal Elastigirl de reputatie van de ‘supers’ herstellen? Kunnen ze samen de wereld nog eens redden? Ontdek het op 27 juni in de bioscoop.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today