17 °C Antwerpen, BE
zondag 1 oktober 2023
17 °C Antwerpen, BE
zondag 1 oktober 2023

Vlaanderen zingt ook dit jaar weer!

vlaanderen zingt
© RV

In de zomer van 2018 zullen weer vele tienduizenden blijgezinde mensen afzakken naar een plein in hun buurt om samen te zingen. Met maar liefst 44 locaties blijft Vlaanderen Zingt jaar na jaar groeien.

Bij Vlaanderen Zingt staat het publiek centraal: het publiek is de ster van de avond en zingt onder begeleiding een hele reeks bekende liedjes. Het is geen karaoke, het gaat steeds om samenzang. Ter plaatse krijgt iedereen een gratis zangkrantje met alle liedjesteksten zodat niemand iets hoeft te missen en het meezingen vlot verloopt.

Het programma is erg gevarieerd en bestaat steeds uit klassiekers uit het collectief geheugen. Het zijn populaire songs in alle talen: van ‘Anne’ tot ‘Wake me up’, van ‘Het is een nacht’ tot ‘Proud Mary’, van ‘Eviva Espana’ tot ‘Ik hou van u’ en van ‘Ik mis je elke dag’ tot ‘Sweet Caroline’. Prachtige ballades, toffe meezingers, dansbare hits, polonaisenummers…. Alles wat meezingbaar is, kan aan bod komen, want zingen is een feest!

Eigenlijk zingen we allemaal wel eens graag maar doen we het veel te weinig.
Samen zingen zorgt voor verbondenheid in tijden dat we die best kunnen gebruiken.
Het geeft je een gelukkig gevoel, het is ontspannend én het vergroot de verbondenheid tussen mensen. Een avondje samen zingen is dan ook een bijzonder leuke ervaring (ook al vind je van jezelf dat je er maar een beperkt talent voor hebt).

Dit alles maakt van Vlaanderen Zingt de grootste (en plezantste!) zomertour van het land. Alle info over plaatsen en uren vind je op www.vlaanderenzingt.be

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today