6 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 1 februari 2023

Wendy Van Wanten naast Andy Peelman en Karel Deruwe in theater!

Wendy Van Wanten
© Uitgezonderd

Wendy Van Wanten doet de zoektocht naar een man nog eens over; al zal die zoektocht zich deze keer beperken tot de theaterplanken.  James Cooke maakt met Uitgezonderd een parodie op het programma ‘Wie Wordt De Man Van Wendy?’

“Frans hoeft zich geen zorgen te maken”, aldus Wendy, die zelf de hoofdrol speelt. “Het is maar theater. Karel Deruwe en ­Andy Peelman worden mijn tegenspelers, maar ik ga na afloop van de voorstelling echt niet met hen naar huis, wel met Frans,” lacht ze.

James Cooke maakte met zijn theaterhuis Uitgezonderd al eerder al parodieën op onder meer De Buurtpolitie en Boer zkt Vrouw.  Cooke verrast deze keer dus met een parodie rond de zoektocht van Wendy.

Wendy die Wendy speelt: het is de eerste keer dat het gebeurt.“Een avontuur dat ik durf aan te gaan omdat James Cooke de producent is. Ik leerde hem veel beter kennen op de boot tijdens Gert Late Night en daar klikte het enorm tussen ons.”

Wie wordt de man: Karel of Andy?

Het nieuwe theaterstuk pikt in als het programma ‘Wie Wordt de Man van Wendy?’ net afgelopen is. Wendy koos onder druk van de manager voor een brave man, gespeeld door Karel Deruwe, maar eigenlijk gaf ze voorkeur aan een knappe, jonge bink (Andy ­Peelman).

Zijn concurrent Karel Deruwe wordt met deze voorstelling al voor de tweede keer aan Wendy gekoppeld; eerder speelde hij in de ­musical Peter Pan al eens haar echtgenoot.

‘Wie Wordt de Man van Wendy?’ is vanaf 11 oktober in het Fakkeltheater te zien.  Meer info via uitgezonderd.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today