8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

The Voice Van Vlaanderen komt terug!

The Voice Van Vlaanderen
© Medialaan/VTM

De titanen onder de coaches zijn terug:  Koen Wauters, Natalia, Bart Peeters en Alex Callier gaan in het zesde seizoen van The Voice van Vlaanderen op zoek naar dé engelen-, rock- of soulstem die hen de overwinning kan opleveren.

Dit jaar wordt de competitie onder de coaches nog extra aangescherpt, want de ene coach kan de andere dwarsbomen door zijn stoel te blokkeren. Ze zullen dus meer dan ooit tactisch moeten spelen om het toptalent in hun team te krijgen. Met heel wat nieuwigheden, verrassende muziekgenres én meer vierdraaiers dan ooit wordt The Voice van Vlaanderen de komende 16 weken de vaste afspraak voor topentertainment op vrijdagavond.

Dit jaar overleven maar liefst 60 kandidaten de Blind Auditions. Dat betekent dat elke coach plaats heeft voor 15 stemmen in zijn team. An Lemmens staat er met zoveel talent gelukkig niet alleen voor: Sean Dhondt wordt dit seizoen haar vaste co-host. Ook het Voice-parcours ziet er anders uit. Na de 7 auditieafleveringen moeten de kandidaten zich eerst nog eens solo bewijzen in de Knockouts, waarinde coaches elkaars talenten kunnen ‘stealen’. Daarna ontmoeten de doorstotende stemmen elkaar in de Battle-ring. Enkel de 12 allerbesten per team halen de liveshows. Met verrassende muziekgenres, een hevige concurrentiestrijd tussen de coaches én meer vierdraaiers dan ooit wordt The Voice van Vlaanderen de komende 16 weken de vaste afspraak voor topentertainment op vrijdagavond.

The Voice Van Vlaanderen, vanaf vrijdag 8 februari 2019 om 20u35 bij VTM.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today