14 °C Antwerpen, BE
woensdag 23 september 2020
14 °C Antwerpen, BE
woensdag 23 september 2020

Tim en Esther uit Blind Getrouwd gaan scheiden

Tim en Esther - Blind Getrouwd
© Medialaan/VTM

Het zag er zo mooi uit voor Tim en Esther uit Blind Getrouwd.  Toch heeft het koppel besloten om elk z’n eigen weg te gaan.  Het koppel laat deze week in Dag Allemaal weten dat het gaat scheiden.  

Tim en Eshter besloten op het einde van het derde seizoen van Blind Getrouwd om samen te blijven.  Hoewel het verre van liefde op het eerste gezicht was, groeide het koppel in de loop van het seizoen naar elkaar toe.

Op het einde van het seizoen waren zowel Tim als Esther in de wolken met elkaars keuze voor elkaar.  “Ik voel me op m’n gemak bij Esther.  Alles klopt bij haar en daarom zeg ik vandaag opnieuw ‘ja’,” liet Tim toen weten.

Ook Esther was blij met haar keuze voor Tim.  “Ik had van in het begin vertrouwen in Tim en dat is iets wat me niet zo vaak overkomt.  We hebben de voorbije weken heel wat leuke momenten gekend en daarom wil ik verder door het leven stappen als mevrouw De Winter.”

Wat er precies aan de oorzaak van hun breuk ligt, willen Tim en Esther niet kwijt.  “Hoewel we een heel mooie tijd hebben gehad samen, hebben we toch besloten om onze eigen gang te gaan,” laat het koppel deze week in Dag Allemaal weten.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today