14 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023
14 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023

Tina Maerevoet: “Ik kijk uit naar enkele maanden rust”

Foto: VRT

Trouwe kijkers van ‘Thuis’ zullen ondertussen al eventjes zijn bekomen van de laatste scène van Paulien. Zij stierf een gruwelijke dood na een spel in een escape room en daarmee zit het avontuur voor actrice Tina Maerevoet bij ‘Thuis’ er ook meteen helemaal op.

Maar helemaal weg bij ‘Thuis’ is ze nog niet. Ze werkt er nog altijd als kindercoach, waarbij ze de acht kinderen tussen 2 en 18 jaar begeleid.

“Een job als kindercoach is een enorm engagement, want ik probeer er zoveel mogelijk voor hen te zijn. Voor zowat alles. Ik bereid hen voor op repetities en help hen bij het instuderen van hun teksten en zoeken naar de juiste invulling ervan”, legt Tina haar job uit in Tv Familie.

Maar dat is nog niet alles. Tina doet nog meer dan dat. “Ik ben ook hun vertrouwenspersoon. Als ze zich onzeker voelen of iets niet willen spelen, moet ik dat met hen bespreken. Al die extra aandacht is nodig op een drukke tv-set, waar alles snel moet gaan.”

Nu ze niet meer in ‘Thuis’ meespeelt, is Tina’s agenda meteen een pak leger. Maar stilzitten doet de actrice niet. “Ik heb nog nergens gesolliciteerd omdat mijn agenda voorlopig vol staat. Ik blijf kindercoach op de set van ‘Thuis’ en geef dramalessen. Daarnaast zijn er nog twee theaterprojecten en ben ik bezig met een voorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar. Ik klaag niet, maar ik kijk toch uit naar enkele maanden rust in 2023.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today