18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
zaterdag 13 juli 2024

Koen Wauters: “We kunnen ondertussen goed relativeren”

Foto: Damon De Backer

Het is wel al eens vaker aan bod gekomen dat zenders als VTM, Play4 en VRT liever geen schermgezichten aan elkaar uitwisselen. De concurrentie tussen de verschillende zenders blijft groot, en dat vinden de schermgezichten soms best jammer.

Ook Gert Verhulst en Koen Wauters vinden dat jammer, al kan Koen het allemaal wel begrijpen. “Ik snap dat de zenders hun belangen willen verdedigen, maar onder ons presentatoren speelt dat helemaal niet. We leggen ons neer bij de politiek van onze werkgevers. Terwijl we net zo goed veel vaker zouden kunnen opduiken in elkaars programma’s”, zegt Koen in Dag Allemaal.

Koen Wauters en Gert Verhulst zijn generatiegenoten en draaien beiden al heel wat jaren mee als presentator. Ze voelen toch wel wat gelijkenissen tussen hen beiden.

“Ik denk dat wij heel veel gelijkaardige dingen hebben meegemaakt. We zijn ondertussen op een leeftijd gekomen dat we goed kunnen relativeren. We zijn wijzer geworden en begrijpen elkaar zonder veel woorden”, zegt Gert.

Koen heeft veel bewondering voor het pad dat Gert heeft afgelegd. “Zowel op als naast het podium. Hij heeft veel meer bereikt dan ik. Gert is een bedenker, een ondernemer, hij is succesvol in alles wat hij doet.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today