8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Tina Maerevoet: “Waarom moet ik zoveel miserie meemaken”

Foto: VRT

Tina Maerevoet zal niet langer in ‘Thuis’ te zien zijn. Haar personage stierf een gruwelijke dood en daarmee is ook meteen een einde aan de verhaallijn gekomen van het personage Paulien. Daarmee komt ook abrupt een einde aan de verhaallijn rond het wensmoederschap.

Voor Tina kwam het als een verrassing en erg blij was ze niet, maar ze blikt wel met warme gevoelens terug op haar tijd bij één van de populairste soaps van ons land.

“Ik heb heel veel mogen spelen, kunnen bijleren en fantastische mensen leren kennen. Vrienden voor het leven. Paulien heeft veel fun en gelukkige momenten beleefd, maar ook veel drama’s. Ik heb scenario’s gelezen met mijn handen in de lucht: ‘Waarom moet zij weer zoveel miserie meemaken’”, lacht Tina in Tv Familie.

Toch zijn er een aantal scènes die Tina altijd heel erg zijn bijgebleven. Onder andere de scène waarin het personage Jens (gespeeld door Jelle Cleymans) moest sterven.

“Ik moest toen diep verdriet spelen en veel schuldgevoelens, niet makkelijk. Ook de bruiloft met Kobe was een uitschieter want toen moest ik plots intens geluk tonen. Achter de schermen heb ik toen met Sid Van Oerle gehuild van het lachen. Ik vond het ook heerlijk dat ik in de spannende verhaallijn van Jacques en Paulien het naïeve meisje mocht vertolken. Peter Van de Velde is een schat en een krak in zijn vak.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today