14 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023
14 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023

Tinne Oltmans: “Het blijkt dan toch niet zo te zijn”

DPG Media

Met de zomer in zicht heeft ook Tinne Oltmans een nieuwe single klaar. Dat nummer kreeg de titel ‘Feestje in mijn hoofd’ en is een vrolijke song die meteen zomerse vibes met zich meebrengt.

Tinne is in oktober 30 geworden, maar voelt zich nog lang geen dertig. Ze voelt zich veel jonger. En dat zou misschien wel eens te maken kunnen hebben met het feit dat mensen van haar leeftijd soms al iets verder staan dan zij nu.

“Ik dacht altijd van dertigers; die hebben kinderen, een huis, een vaste job. Als je als jonge mens kijkt naar mensen die ouder zijn, dan denk je dat ze alles op een rijtje hebben. En dan kom je zelf op die leeftijd en het blijkt dan toch niet zo te zijn”, zegt Oltmans in De Morgen.

Zelf heeft Tinne nog niet het gevoel dat ze al veel verder moet staan met haar leven. Ze heeft het gevoel dat er nog veel op haar pad kan komen en zal komen.

“Het idee dertig te worden gaf mij stress, maar zodra ik het was, gaf het mij een grote rust. Ik voel dat mijn geest ruimer wordt, dat mijn interesse breder wordt en dat ik steeds meer dingen begin te begrijpen die ik vroeger moeilijk vond. Als het zo voortgaat, kijk ik er wel naar uit.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today