9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Jacky Lafon: “Dat kende geen happy end”

Foto: DPG Media

De Lockdown ligt gelukkig voor iedereen al volledig achter zich. Het was voor veel mensen wel een periode van wat extra rust en meer qualitytime, maar ook een periode waarin je veel mensen moest missen.

Ook Jacky Lafon werd er allemaal niet erg vrolijk van. Zij kwam de periode door, door plezante films te kijken en videocassettes van lang gleden.

“En eens goed huilen, dat deed ook deugd. En jezelf proberen te overtuigen dat dat die periode niet te lang zou duren. Toen heb ik voor het eerst gevoeld wat eenzaamheid is. Ik had één groot voordeel, ik had mijn hondje. Die was altijd goed gezind, die hielp me de dag door”, zegt Jacky in Het Belang van Limburg.

Door zo lang alleen te zijn ging Jacky wel eens nadenken over een nieuwe partner in haar leven. Ze is alweer eventjes alleen en verlangde op dat moment naar een goede soulmate, een partner, iemand waar ze eens tegen kon zagen.

“Maar ik zit niet op Facebook of Tinder en ik doe ook geen blind dates. Als het komt, komt het. Komt het niet, dan is het ook maar zo. Kennissen hebben wel één keer een afspraakje geregeld online. Dat begon als een sprookje, maar eentje zonder happy end.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today